På sommaren flyttar vi ut.

Ljuvliga växter blir ännu finare i en riktigt snygg blomlåda. Plant Box från danska Firm Living kommer i sju olika färger och är lika snygg i trädgården som inomhus.
1.900kr på rum21.se

Njut av morgonkaffet i trädgården eller skvallra i kapp med polaren med en kall öl medan du sitter bekvämt i detta retroinspirerade Oas cafégrupp.
5.859kr på kilamobler.se

Årets snyggaste hängmatta är gjord av vattenhyacint och kommer ge många, slappa sommardagar i trädgården eller på balkongen!
1.390kr på bloomsburybarn.se

Svalka dig i skuggan under det här stilrena och rejäla parasollet, Holiday från Ethimo som kommer med en stomme i massiv ek och fyra olika färger.
21.380kr på folkhemmet.com

Imponera på både dig själv och dina gäster med grillat i den populära och läckra PanGourmet Original i gjutjärn. Köp till lock, avställningsytor i ek, gasoltub samt väderöverdrag.
6.995 på grillshoppen.se

Att du får snygga växter av snygga trädgårdsredskap, är inget vi kan garantera, men det livar i alla fall upp planterings-stunden när du samtidigt får greppa ett par praktiska redskap från Joraform Garden.
750kr på smarthem.se

Få trädgårdsprylar är så omtvistade som trädgårdstomtarna. Är de fina eller fula? Inne eller ute? Eller bara retro? För dig som vill ha en trädgårdstomte men inte vill gå på de mest skrikiga färgerna kanske den här lilla tomten med tillhörande lykta är något av en mjukstart?
599kr på D7.se