Sommaren på Heagård

Full speed framåt är det som gäller för Heagård och med ett par förändringar blir det som vanligt ett fullspäckat år. Vamé pratade med Mikael Wallin för att ta reda på vad som händer på Heagård i sommar.

För att följa upp de senaste årens succé, kommer Heagård att anordna sina populära allsångsshowkvällar, men nytt för i år är att det kommer finnas möjlighet att sitta och äta under tiden artisterna uppträder.
— Vi har vänt på steken och placerat scenen i direkt anslutning till vår uteservering. Detta gör att våra gäster kommer kunna dricka och äta gott under hela kvällen, samtidigt som dom njuter av underhållningen. Matplatserna kommer bli de bästa platserna i år och det är så vi vill ha det, berättar Mikael och fortsätter: och för den som inte vill äta, kan man köpa enbart sittplats eller ståplats och välja bland alla smaskiga saker i vårt café.
I den mysiga saluhallen finns charkdisken med olika läckerheter som är svåra att motstå. Här har utbudet ökat och uppdaterats till det ännu bättre. ”Saluhallen har öppet sju dagar i veckan och här kan vi hjälpa till med olika delikatesser, och önskas en delikatesslåda finns det en del färdiga alternativ att välja mellan. Men om man vill så hjälper vi till och plockar ihop en efter just era önskemål”, berättar Mikael.
I år avslutar Heagård sommaren med en traditionell kräftskiva för att i september ha en Oktoberfest med allt vad det innebär.
Om du ändå ska turista på hemmaplan, missa då inte en tripp till Heagård för att ta del av både underhållning och god mat.

Det här händer på Heagård i sommar:
28/6 Sommarpremiär
29/6 Grillpremiär
13/7 Allsång
14/7 Rock och Blueskväll
20/7 Allsång
27/7 Allsång
3/8 Allsång
19/8 Sommaravslutning – Kräftskiva
30/9 Oktoberfest

Text: Frida Hansson