3 frågor… …till Halmstadprofiler

 

 

 1. Av vilken främsta anledning kliver du ur sängen på morgonen?
 2. Vilket är det bästa misstaget du gjort?
 3. Vad gör dig riktigt sur?

 

Jennie Strand – Ägare av Lustgården och initiativtagare till För Barn Mot Cancer.

 

 1. Att det är en ny dag med nya möjligheter
 2. Jag gick hem med Dennis Larsson en natt och nu är vi familjen Strand
 3. Datorer och Bilar som inte fungerar och folk som inte håller de dom lovar

 

Christof Jeppsson – Musiker

 

 1. För att livet alltid lurar och väntar på en där ute.
 2. När jag glömde min pedalväska på tågstationen vilket blev ett välsignat liv. Det blev ett media schås utan dess like. Lite konstigt mitt i allt garv, men fruktansvärt roligt i efterhand.
 3. När människor inte ser sina egna värden här på jorden. Vi missbrukar ihjäl oss på ett osunt socialt vis. Det gör mig orolig att våra ungdomar nästan förlitar sig totalt på sina appar.

 

Michael Andersson – F&B Manager The Fox And Anchor Lilla torg

 

 1. Min sambo är otroligt morgonpigg och går upp 06 så detta gör att jag går upp annars hade jag nog sovit till 12 varje dag….hahaha….
 2. Jag funderade en gång på att  tävla i ett mästerskap i drinkblandning. Jag satte ihop ett recept på en cocktail och skulle maila detta till en kollega för att få ett utlåtande. Veckorna gick och jag fick inget svar. Jag tänkte inte mer på detta förrän jag fick mail från tävlingsledningen att jag gått till final. Jag hade mailat tävlingsledningen istället för min kollega….detta resulterade i att jag tävlade i västsvenska mästerskapet och vann 1a pris…..detta ledde senare till att jag fick landslagsuppdrag och tävlade i Frankrike i Bordeaux i VM i Cocktail Challenge och där fick en 6e plats. Tänk vad ett felskickat mail kan göra……

3. Människor som ljuger och baktalar andra gör mig sur, även människor som inte vill hjälpa andra kan göra mig sur och ledsen, man borde sträcka ut en hjälpande hand lite oftare….