Pizza toppad med toner

0
1402

Om du har gift dig de senaste ro åren och anlitat en trubadur till eventet så finns det en chans att det är Michael som har under­hållit dig och dina gäster, eller i alla fall någon av Michaels artister som han förmedlar genom sitt företag MAME. Genom MAME erbjuder han också något som han kallar Heldagskon­ceptet vilket innebär att han eller någon av de andra artisterna han förmedlar är med från början till slut på bröllopet, från minglet innan vigseln till dansen på kvällen. 
– Det är ett väldigt populärt koncept, jag far nya fö.ifrågningar varje dag, säger Michael till Vame.
Michael har rest runt och uppträtt i stora delar av Sverige, och även övriga världen. -I sommar ska jag ner till Toscana och gigga på ett par bröllop där. Sådana spelningar är all­tid lite extra roliga, säger han. Sedan några år tillbaka kan han leva på sin musik, vilket länge varit en dröm men ingen självklarhet.
-Det var tufft i början, liksom för de flesta, förklarar han. Det var inte alla som trodde på mig heller. Folk frågade jämt när jag skulle skaffa ”ett riktigt jobb”, men det taggade mig ännu mer. Att överbevisa tvivlarna harvarit en stark drivkraft I sommar släpper J.\,fichael sin första egna låt på svenska. 
– Jag älskar att sjunga och spela på svenska, och ser mycket fram mot låtsläppet och vad det kan tänkas innebära, säger han.
Förutom musiken så hyser Michael stor kär­lek till Italien, ett intresse han delar med frun Erica. De besöker årligen Italien och njuter av både natur och mat, och just mattraditionen är något som de valt att plocka med sig hem, i alla fall när det gäller pizza. Favoritpizzan har en såsbas på creme fraiche, och inte den traditionella tomatsåsen och är toppad med sidfläsk, gräslök, och mozzarella. 
– Förra året anordnade vi flera små pizzafester i trädgården, med hemmagrillade pizzor direkt ur stenugnen som vi har på baksidan. Det blev ett mycket lyckat event, så det fortsätter vi med i år också. Självklart i kombination med musik!
Hitta Michael på mame.se 

Quizl 
Michael anordnar även musikquiz för företag, exempelvis på konferenser. Quizet går till så att han spelar ett medley av en viss artist och ställer relaterade frågor. Här bjuder han på några frågor du som läsare kan utmana dig själv eller familjen med. Riitt svar hittar ni på sida 98. 

1 A. Vad heter Elvis Presleys fina hus? 
B. Vad hette Elvis fina hustru?
2 A. Vem är den nuvarande påven? 
B. Vilket artistnamn har gitarristen i U2?
3 A. Hur gammal blev Bob Marley – 36 år, 46 år eller 56 år? 
B. Vilken religion förknippas med Reggae­musiker? 
4 A. Vad heter sångaren i gruppen KENf? 
B. Vilken stad kommer bandet ifrån?
5 A. Vad hetec bandet som hade en hit med ”Don’t dream it’s over”? B. Vilket år kom låten?


Namn: Michael Abrahamsson Ålder: 35 år 
Havet eller Poolen 
Pizza eller Hamburgare Hallon eller Jordgubba