Möt våren i City

0
1925

Halmstad City bjuder inte bara på vackra promenadstråk, intressanta butiker, smakfulla restauranger och mysiga gränder. Det är också platsen för olika events och aktiviteter, och våren 2020 är inget undantag. 

19 mars Purple Flag Night 
Halmstad ska ha en trygg, attraktiv och levande stadskärna under dygnets alla timmar. Därför har Halmstad City gått med i certifieringsprogrammet Purple Flag som är en internationellt erkänd arbetsmodell med syfte att ge en ökad tillväxt, sysselsättning och bättre lönsamhet. Purple Night Flag firas med buller och bång och smygstartar redan klockan 11:20 med Foodtruckslunch. Sedan drar underhållningen i form av bland annat DJ, modevisning, livemusik och digital konst igång mellan 17 – 22. Därtill kommer diverse pop-up butiker som exempelvis Patriks Prylar finnas på plats. Och platsen är Skomakartorget. 

25 mars Shoppingkvällen 
Den populära Shoppingkvällen är tillbaka! Medverkande butiker, restauranger, caféer och salonger i City bjuder på bra erbjudanden, tävlingar, styling, tips och idéer inför vårens och sommarens bravader. 

10 april Vårmarknad 
Mellan 12-16 är Stora torg full av lokala producenter under en blomstrande vårmarknad. Där finns också påskpyssel för alla barn samt tipspromenad för både stora och små. 

11 april Påsk i City 
Fira påsken i City! Butikerna har påsköppet mellan 10-16 och på Stora torg finns både påskpyssel och & ansiktsmålning för barnen. Passa även på att tävla mot varandra i Citys tipspromenad, talongerna hämtas på Stora torg. Kl 11 startar Äggjakten som även den utgår från Stora torg och mellan 11-15 finns Påskharen i stan och minglar med alla barn. 

Varmt välkomna till Halmstad City! 

Halmstad City bjuder inte bara på vackra promenadstråk, intressanta butiker, smakfulla restauranger och mysiga gränder. Det är också platsen för olika events och aktiviteter, och våren 2020 är inget undantag. 

Evenemang i Halmstad våren 2020

Vi har hört… 

… att en stor hamburgerkedja med lyxiga burgare letar lokal i Halmstad. Mumsigt! 

… att en stor, ny festival kommer kommer till Norre katts park senare i vår. Kuligt! 

… att Moods Fashion byter lokal och flyttar till Köpmansgatan i vår. 

… att Skånskan fyller 90 år och har ett kommande jubileum i vår.


Läs också: https://vame.se/upplevelser-i-halland/